JellyPages.com

our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

1st baby 'ARRAYYAN'

Lilypie Fifth Birthday tickers

2nd baby

Lilypie Third Birthday tickers

4rd baby

Lilypie Maternity tickers

25 February 2009

wednesday comin'

sesuatu yang ku cari
yup ari neh mcm biase lar =] just ari² yg penuh keindahan.
seawal pagi udah bgn pagi motiv nyep just utk workin'
cuma mood ku ari ni agak sorrow mybe.
tp ku sentiasep berdoa agar d berikan kekuatan dlm menghadapi ujian d muka bumi ni even 'akhirat' aminnn...
petang nih aku der plan nk beli tiket.
yey! i'm gonna home this friday!
balik kampung besh nyep :)
pape pun today xbrapa bz.
cume agak d gnggu sket ngn hal² luar.
tp alhdllh smua nye bjalan lancar dgn ader nyep staff admin cinip yg agak luar biase n d besh!
(ehhe ampun k.anis n yt)
wonder everytime hurm..
jgn pulang mlm ne trus sleep.
aduyai

23 February 2009

membekas di hati

La Luna - Membekas di Hati

Perpisahan ini bukanlah pilihanku Kau yang pergi meninggalkan aku Pernah aku memuja dirimu Mencintamu setulus hatiku Kau yang slalu aku puja Ternyata menduakan aku Mengkhianati cintaku Tak pernah ku membayangkan Kau kan melukai hatiku Hancurkan mimpiku tinggalkan aku Mungkin aku bukanlah pilihanmu Tak seperti yang kau mau Kau yang slalu aku puja Ternyata menduakan aku Mengkhianati cintaku Tak pernah ku membayangkan Kau kan melukai hatiku Hancurkan mimpiku tinggalkan aku Sakit yang kurasa Takkan mudah sirna Membekas di hati ku terluka Entah sampai kapan Ku harus bertahan Melawan sedihku sendiri

 

+picnic+ yes smlm best giler. at last dpt jmpe my lil sis at cheratin'. miss her damn much! dpt lar lpas rindup jugak kan. mse nk pegi tu masin'² tertnye jalan yg nk pegi ke 'Suria Cheratin' Beach Resort' haha.naek gelak aku d wat nyeh telatah k.nor, a.is and otai aku sndirip. eh naek highway sane tu yg ni lak kate naek highway sini abesh otai pun wt selamber meneruskn perjalalanan. seb baek lar beliau lebih mengetahui jln² d malaysia nih! last² smpai gak ktorg kt 'Kuantan'. ape lagi turun kete pegi beli barang kt carefour. sementara lil sis aku tuh asyik dok msg aku da smpai ke belum..hikhik. sementara 'chenta' aku lak maen futsal. so wish him win tp kalah suda. xper insylah hari yg mendatang akan lebih baek lagi..aminnn.. after all ktorg beli sume then trus pegi ke place adik aku work tu. taw ape aku wt setelah smpai sner? aku gip pantai diep. haha.. cis! abg ku snap pict kabur suda. dah la tu sesatunyeh pict bukti aku kt pantai. (kat saner hujan actly agak menghamparkan aku lar) then tngu punye tnggu si ecah smpai gak. bwak diep pgi memakan sembang² jap bg barang bg duet kami sume pun berangkat. pape pun rindu aku kt diep xabesh agy. almaklumlar diep lar teman aku cari psal and ttbe ade psal..hakhak. xkesah la janji jmpe jugak kan :) mase pejalanan balik tu ya Allah banyak sngt dugaan.. ngan hujan nye..ttbe rase mcm ari nk balik raye lak.. jem bapak panjang. rrupenye highway tu open satu jalan jep.huhu.. (sungguh menguji keimanan) akhirnye around 9.30pm cam tuh aku smpai umah. capai towel mandi. abesh mandi aku bum! tido lah. ape lagi. ahahaha... zzzzzzz...

21 February 2009

terindah

+sedetik bersama+
keindahan alam duniawi membuat ku terpukaw sejenak
wah! aku still ingt time neh. neh lah time aku nak pulang ke kampung halaman ku d perak. actly sungguh ta sabar time tuh seronok bercampur gumbira senyum sume pun ader lah. nak lompat pun ader time dlm kete. almaklumlar time tuh aku jarang pulang ke kampung halaman so biler ader peluang ta aku lepaskan. susah actly nk berkumpul skrg bsama ngn adik beradik. yeplar ader yg suda beruma tngga and tinggal lar aku ngn adik beradik yg maseh bujang. hikhik anywy aku ta lepas peluang snap picture pemandangan bebanyak aitup and this is one of all. ta salah aku kt tapah time tuh. coz paling aku sukekan is awan tebal tuh rase nak gip sentuh jep.. tp aku taw xmudah. yey!
happy!
yep! ini lar nenek belah my arwah mum :) she so pretty. i luv her so much. but now shes stay at Singapore than make me dfcult to see her over that iland. this picture i snap when we've my brother weedin'. nw my grndma age around 83 year something. she still STRONG then me. hihi. nenek i luv u so much lah no forget my grandpa too =) muaaaaaaax!

20 February 2009

yep.
neh die shabat d penang
her name is wenny
tp pnggilan mnjep yg d beri aku pd diep is pooh.
hikhik. (ops! jgn mara yer wenny)
anywy aitu ktorg meet then jmpe kt s.planet mmg happy gembira lah!
diep sorg yg suke usik org.
pape pun diep tkut ngn usikan nakal ku.
hehe. yey! aku menang lar wenny..
time tuh ktorg kt kdai mkn. mkn punyep banyak tp itup yati..hahaha..(ampun yati)
tp da lme lak x pgi maen badminton. hope soon.