JellyPages.com

our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

1st baby 'ARRAYYAN'

Lilypie Fifth Birthday tickers

2nd baby

Lilypie Third Birthday tickers

4rd baby

Lilypie Maternity tickers

28 December 2015

Day 9

Hari ke 9

Alhamdulillah
Hari ni hari ke 9.
Merupakan kali ke 4 awk kena ambil darah sebab jaundis.
Apa pun hari ni doc xambil darah sbb kemarin bacaan awk turun 83.

1) bacaan pertama : 144
2) bacaan kedua : 119
3) bacaan ke 3 : 83

So ummi bersyukur sangat awk xperlu cucuk ambil darah kat tgn.
Kalau x alahai sedih ok.

Alhamdulillah.
Moh kita buat kad pengenalan awk Nur Arrianna adelia ;)



26 December 2015

Officially 7 days

Alhamdulillah

baby born now dah 7 hari.
Alhamdulillah.
Ummi d beri kesempatan utk jaga awk.
Even kesihatan awk masa ni xbrapa ok sbb kuning tp ummi kuat. 
Mmg abg Arrayyan b4 ni xada kuning. 
Tp ni semua ujian tanda Allah syg hamba nya. 
7 hari mcm org kata adalah masa yg terbaik utk beri awk nama.
Ummi and babah sepakat letak nama awk as
'NUR ARRIANNA ADELIA'
Ummi harap awk seperti nama d atas..
'Cahaya Suci Keadilan'

#SyukurAlhamdulillah

20 December 2015

Dear Arrayyan

Arrayyan

My 1st baby
Always be my 1st. 
Apa pun ummi xbeza2 kan anak ummi.
Since 1st adik kamu d lahirkn pun xde ummi beza kan. 
Guest what. 
Since adik lahir awk memberontak.
Awk xpuas hati itu dan ini.
Tp org kata itu normal bila nak dpt adik.
Lg pun awk bru 1 tahun 9 bulan. 
Ummi tahu awk tkut kasih syg kt awk kurg kan. 
No worries syg. 
Ummi still ummi yg lahir kan awk 1st time. 
Syg arrayyan dan Adelia till jannah. 

#SyukurAlhamdulillah

19 December 2015

New Baby Born

NEW BABY GIRL IN D WORLD

Syukur Alhamdulillah.
Normal Delivery and smooth 
New baby born 
I'm a GIRL
19 December 2015
Saturday
18:27 pm / 6.27pm
Labour Room 8
Hospital Ampang
3.3 KG

#LoveYouTillJannah
#TerimaKasihAllahAtasPinjamanIni
#SyukurAlhamdulillah




11 December 2015

l o v e

Bismillah 




Alahai tengok!
lama gila baru nak update.
bulan ke bulan.
tehehe.
almaklumla b4 ni bz sangat.
dengan baby to be lagi.
arrayyan bakal jdi abg in 6 days.
INSYAALLAH.

now ummi dah 39 Week 1 Day.
6 day to go.
kalau baby nak keluar anytime je dari skrg.
but i'ts ok.
Ummi ok as long baby ummi ok.
paling syok Arrayyan now makin manja.
menjadi².
setiap kali pergi kerja sure akan buat muka menangis dia..sungguh².
ishk ummi yang SEDIH tau.
dalam hati ni xnak kerja dah.
nak menghadap awk aja.
'KESIAN'

even hari² pun masih belum cukup ummi SPENT TIME dgn AWK.
syg anak ummi sangat.