JellyPages.com

our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

1st baby 'ARRAYYAN'

Lilypie Fifth Birthday tickers

2nd baby

Lilypie Third Birthday tickers

4rd baby

Lilypie Maternity tickers

31 December 2013

29Minggu

SCAN

Alhamdulillah
hari ni ummi sampai dekat klinik kesihatan ulu klang jam 8.30 pagi
ikutkan waktu temu janji tu pukul 9 am
Tp tak apa, biar awal jangan lambat

Hari ni ummi di suruh datang ke Klinik untuk SCAN
iaitu nak intai baby ummi dalam tummy ummi ni
seronok rasa 
hari ni tak macam biasa
orang tak ramai
dan semua smooth berjalan lancar
cuma misi yang attend ummi tu agak tak ada mood 

lepas check berat maintain
ummi di suruh tunggu untuk giliran SCAN
masuk aja bilik scan doc pun bagi tahu
kandungan dah 29W nak ke 30W
ummi anggap mungkin dah boleh buat bersediaan awal awk.
yang best Doc bagi tahu berat awk 1.1kg (COMEL)
tengah Doc SCAN awk umi dapat lihat kepala,tgn dan kaki awk
juga tali pusat yg mcm mickey mouse hihi.
awk gerak²..

lepas tu doc bagi tahu 1 rahsia
pasal jantina anak ummi ni
EXITED
xkisah awk GIRL or BOY
umi TERIMA AWK SEADANYA

yang pasti awk doc ckp jantina is BOY
mula ummi terfikir NAMA sesuai untuk baby ummi ni
:)

ALHAMDULILLAH

From Ummi to Son
ILoveYouSon
31 December 2013

14 December 2013

MyLife

Pagi Sabtu

14 December 2013

Assalamualaikum anak ummi..
1st is..ummi exited sangat nak tnggu awk lahir..
Now usia awk dah 6 bulan..
Awk activ sangt gerak dalam tummy ummi..
Sangat tak sabar ummi nk jumpa awk syg..
Ape pun due awk doc ckp bulan 3..
Ummi harap awk baik2 dlm ni..
Ummi doakan awk sempurna dari segala fizikal..akhlak..jadi anak yg soleh/solehah..
Dengar ckp ummi n abie..jadi anak kuat beriabadat yg solat 5 waktu ye syg..
Kene patuh pada ajaran Allah SWT..

Till now pun ummi belum tahu awk girl or boy..
Ape yg ummi nak..anak ummi sihat dan baik2..

ILoveYouSon ;)

-Ummi-