JellyPages.com

our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

1st baby 'ARRAYYAN'

Lilypie Fifth Birthday tickers

2nd baby

Lilypie Third Birthday tickers

4rd baby

Lilypie Maternity tickers

01 April 2019

in 2019

Hello Hi Assalamualaikum

see lama gila kan sistur x jejalan kat blog ni 
bukan apa, sis rasa sayang kalau x coret apa²
update bukan untuk apa.
mana lah tau anak² sis memasing dah besar
kenangan nya di sini lah.
tengok eh nak..yang x elok jangan ikut..
hehe
 last month besday si abang..
Arrayyan. so sis nak tepek lah gambaq sedas 2 das..

panjang benar sis nak fikirkan apa nak buat utk birthday parti.
sbb nanti2 family aja yg sambut bersama di iringi doa dari wan nya.
maklum la sis sendiri xpernah sambut besday party.
so the way sis begini lah
dalam kesederhanaan.

yang buat meriah ni aunty nya 
Ummi Cha, Aunty Nor and Uncle is.
kebetulan besday abg is 29.3 dan Arrayyan 28.3 sebelah gittew.
maaf nak masa nak besalin ummi xsempat nk tnggu 29 hb 3..kot la sama uncle is hehe 

Arrayyan Turn 5 Years Old

Photo with opah dan Wan. (ada kenangan nanti) ummi simpan rapat² ok ♥

hat kecik si Arrianna ni mmg menyibuk sikit..kalau besday sesapa pun dia kata tu birthday dia..hihi with UNCLE IS
si abang nak buat style HULK ke apa ntah...adik sentiasa akan menampakkan kecomelan nya di situ padahal GARANG ya amat!

Syukur Ya Allah kerana aku dikurniakan Keluarga suami dan anak² yang saling menyayangi ♥